top of page
Zoeken

NRB dag bij Kon.Modern-België


Op 18 juni gingen we allemaal met goede moed op weg naar Antwerpen, waar we te gast waren bij Kon.Modern. Voor sommigen de eerste keer naar een rolhockeywedstrijd. Het was prachtig weer met een heerlijke zon. Het beloofde dus warm te worden en daarom was het programma 1 uur vervroegd en begon de eerste wedstrijd om 9.00 uur. Voor de wisselspelers stonden er stoelen klaar onder een partytent, zodat er genoeg schaduw was. Alle spelers werden van water voorzien.

Lichtstad en Modern begonnen aan de eerste wedstrijd om 9.00 uur. Daarna was het de beurt aan Lichtstad tegen de U17 groep van EHRC Marathon. Ze waren er helemaal klaar voor en het was een leuke wedstrijd waarin goed gespeeld werd met elkaar. Daarna snel afkoelen in de schaduw onder de bomen.

Hierna was het de beurt aan de jongste ploeg U13 van onze kinderen. Eerst nog even een groepsfoto en daar gingen ze dan de baan op. Leda speelde voor de allereerste keer een wedstrijd. Ze speelden tegen Lichtstad en dat was nog niet altijd eenvoudig, maar ze hebben zich goed staande gehouden. Telkens tussendoor en bij het wisselen veel water drinken en afkoelen. De 2 broertjes van Emma hielpen goed mee met water sprayen.

Hierna moesten we een poosje wachten en werden er spelletjes gespeeld, gekletst, stripjes gelezen en gegeten. Iedereen vermaakte zich prima.

Toen was het weer de beurt aan de jongste ploeg U13 om tegen Kon. Modern te spelen. Het was een gezellige wedstrijd. Als laatste was het de beurt aan Brunssum tegen onze U17 ploeg. Het was een spannende wedstrijd, omdat ze erg aan elkaar gewaagd waren. Het eerste goal was een assist van Sunne en Sami tikte hem er mooi in. Daarna nog een goede pass van Elin die Sami ook mooi afmaakte. Uiteindelijk werd het 3-0 voor Marathon! Tussendoor natuurlijk weer goed afkoelen, want het was inmiddels 30 graden in de zon. Alle kinderen kregen na afloop een ijsje. Onze jeugd heeft niet alle wedstrijden gewonnen, maar dat maakte voor de sfeer niet uit, want wie wil er nu niet in het BUITENLAND rolhockey spelen...Na de laatste wedstrijd was het weer tijd om richting Den Haag te rijden na een geslaagde stralende rolhockeydag.


Bijdrage van Linda en Irene

42 weergaven

Comments


bottom of page