top of page
Zoeken

zoefff.. dat was 2019 !

Het seizoen 2019 is alweer bijna voorbij. Afgelopen week hebben we ook de laatste indoor trainingen doorlopen.

We kunnen terugkijken op een seizoen waarin de Senioren (onder goede leiding van Randy van Dongen) zich herpakt hebben en zo nu en dan toch mooi staaltje rolhockey op de baan hebben laten zien.

Onze Veteranen (de oudere jeugd) hebben deelgenomen aan internationale toernooien (Portugal en Spanje) en steeds weer waren ze met grote getalen aanwezig op de trainingen.

Dan onze Jeugd... wat gaan onze kids goed zeg.. meer en meer zie je ze groeien en dan niet alleen in de lengte maar zeker ook in techniek waardoor het rolhockeyen steeds beter wordt. Dit alles onder leiding van beide trainer/coach Ton A. en Mark H. en zeker ook de extra trainers Randy en Wim, en uiteraard Anita als de organiserende fenomeen (en hulpmoeder) van alle kids. Kortom een topteam voor onze jeugd.


Het bestuur wil langs deze weg alle leden, donateurs, sponsors en vrijwilligers enorm bedanken voor al jullie inzet en hulp in welke vorm dan ook. Zonder jullie zou dat niet gelukt zijn en we rekenen ook aankomend jaar op jullie bijdrage.


Wij wensen jullie en je familie, hele fijne feestdagen en een voorspoedig, maar vooral gezond 2020 !


We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar.


Het bestuur.

11 weergaven

Comments


bottom of page