top of page
Zoeken

verslag 1e competitiedag JEUGD - Brunssum

Zaterdag 18 maart, de eerste dag van een reeks competitiedagen, dit keer in Brunssum. Leuke locatie, beetje ver......

Gelukkig hoefde EHRC Marathon u13 pas om 11:00 de eerste wedstrijd te spelen. Die was tegen RC Lichtstad u13/1. Helaas kreeg Marathon geen tijd om even warm te rijden en moesten ze meteen opstellen voor de wedstrijd. Daardoor kwamen we aan het begin bijna niet aan de bal maar gedurende de eerste helft speelden ze zich uiteindelijk warm. Met een strenge scheids kregen we ook nog een penalty tegen die gelukkig niet verzilverd werd.

Helaas werd het wel 7 - 0 voor RC Lichtstad.

De tweede wedstrijd ging al een stuk beter. Deze was tegen Lichtstad u13/2. De wissels liepen beter, we hadden meer balbezit en we waren nu een paar keer dicht bij het scoren van een doelpunt.

Wel met 5 - 0 verloren maar zeker een leuk partijtje gespeeld.

'S middags was EHRC Marathon u15 aan de beurt. Tegen RC Lichtstad u17, een superleuke wedstrijd gespeeld waarbij Moritz de score opende. Even later kregen we een penalty die helaas niet verzilverd werd. Sami scoorde daarna het 2e doelpunt en binnen een halve minuut was het weer raak en scoorde Moritz zijn 2e, dus de 3e voor Marathon. Ook de 4e kwam van zijn stick en Max maakte de score compleet met een 5e doelpunt. Eindscore 5 - 0 voor Marathon en een superleuk partijtje gespeeld door iedereen.

Aan de tweede wedstrijd tegen Lichtstad u15 hadden we een grotere kluif. Zij waren nog net een maatje te groot (en soms ook wat onsportief) maar Lorenzo stopte nog wel even heel goed een penalty. Helaas wel verloren met 5 - 0.

Al met al een leuk dagje uit. Op naar de volgende competitiedag in Antwerpen.