top of page
Zoeken

Competitiedag Eindhoven

Verslag EHRC Marathon u13 (bron:Irene)

Het was een mooie zonnige ochtend in Eindhoven. De eerste wedstrijd voor U13 begon om 11.00 tegen RC Lichtstad 1. De meiden begonnen goed met Leda en Sunne in de aanval. Er waren een paar mooie kansen en passes naar elkaar. Ook met Fenne en Sunne in de aanval waren er een paar mooie uitbraken naar het doel. Er werd goed verdedigd, zodat Lichtstad moeite had met scoren, maar helaas werd er toch door Lichtstad 4x gescoord.

In de 2e helft werd er door beide teams niet gescoord en werd er heel goed verdedigd.

De 2e wedstrijd werd tegen RC Lichtstad 2 gespeeld. In de eerste helft werd er door Sunne gescoord met hulp van Leda. Dit gaf het team een boost in zelfvertrouwen en werd er goed verdedigd en kwamen er een paar mooie doelkansen. In de 2e helft sloeg de vermoeidheid toe en werden er 5 doelpunten gescoord door Lichtstad. Kamil zat ook goed te verdedigen in het doel. Hij hielp ook met keepen voor Brunssum.

Marathon U13 heeft heerlijk en goed samengespeeld vandaag.Verslag EHRC Marathon u17 (bron:Lilian)

Vandaag stonden er weer twee leuke wedstrijden op het programma lichtstad u15 en lichtstad u17 , vol goede moed begonnen wij aan de wedstrijd die gewonnen moest worden om gelijk in punten te komen met lichtstad u15 vanaf het fluitsignaal ging het gelijk op met leuke acties aan beide kanten helaas na 2 maal 15 minuten en gemopper op de scheids werdt het 3 2 voor lichtstad . De tweede wedstrijd begonnen wij met goede moed tegen lichtstad u 17 en na vele leuke acties en een mooie doorgeschoten bal van Elin werdt deze wedstrijd afgefloten met en een 6 0 winst . Na een leuke dag met mooie acties werdt er weer huiswaarts gekeerd moe maar voldaan. Grt Lilian

11 weergaven

Comments


bottom of page