top of page
Zoeken

Internationale 3-luik Jeugd !

Zaterdag 19 november, een koud maar gezellig dagje beleefd bij R.C. "De Lichtstad" in Eindhoven.

We zijn uitgenodigd om een Internationale 3-luik te spelen met naast RC de Lichtstad ook Krefeld uit Duitsland.


Beide teams van EHRC Marathon mochten vandaag in aktie komen.


De eerste wedstrijd ging tussen Marathon U15 en Lichtstad U15. Het 1e doelpunt was van Lichtstad maar voor de rust werd de gelijkmaker gescoord door Max. Ondanks de goede strijd van het team en het keeperswerk van Lorenzo werd de wedstrijd helaas verloren met 1-2.

Nu was het de beurt aan Marathon U13 tegen Krefeld U13 uit Duitsland.

Aangevuld met Sami en Sunne hebben Leda, Lizette, Sienna en Kamil goed hun best gedaan. Kamil deed het voor de paar keer dat hij pas keeper is geweest bijzonder goed en wist heel wat ballen te stoppen. Helaas was het Duitse team wel iets sterker en was de stand, na 5-0 bij rust, uiteindelijk 11-0.


Volgende wedstrijd was Krefeld U15 tegen Marathon U15. Wat hebben ze gestreden! En echt ook wel wat kansen gehad. Maar ook bij de U15 bleek Krefeld een maatje te groot en werd er verloren met 7-1 (volgens ons 6-1, maar dat terzijde), met een mooi doelpunt nog van Moritz.

Laatste wedstrijd U13 was Marathon tegen Lichtstad. En hij zat weer goed op zijn plekkie hoor, Kamil! Met Sienna goed in de verdediging, Lizette vooral sterk in het midden en Sami, Sunne en Leda aanvallend goed bezig helaas ook deze wedstrijd verloren met 6-3 (3 doelpuntjes van Sami, met ondersteuning van het hele team). Maar wat een spannende afsluitende wedstrijd om naar te kijken, iedereen was goed op dreef!


Hierna was het tijd om weer op te warmen in de kantine of in de auto terug naar huis, met de kachel op 20.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid, het support en de extra warmhouddekentjes! 😉


Maureen36 weergaven

Comments


bottom of page