top of page
Zoeken

Jeugd Competitiedag (Kon.Modern) in Eindhoven

Zaterdag 22 april was weer een competitiedag voor Marathon u13 en Marathon u17. We hadden ons net als vorig jaar verheugd op een zonnig dagje Antwerpen maar helaas gooide de weersverwachting roet in het eten. Gelukkig konden we de hele dag verhuizen naar Eindhoven zodat er alsnog competitie kon worden gespeeld.

u13 begon om 11:00 met de wedstrijd tegen kon.Modern en al binnen de eerste 30 seconden werd een doelpunt gescoord door Sunne. Dat was een goed begin! De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op en uiteraard had Kamil weer de nodige mooie saves. Sunne en Fenne hadden aan het einde ook nog een mooie kans maar helaas zat ook bij Kon.Modern een goede keeper in de goal. Eindstand 1-2 voor Modern.


De 2e wedstrijd was tegen Rolling'90 uit Moerkapelle en vooral in het begin bood Marathon aardig partij. Maar buiten één wat kleiner spelertje, waren de andere tegenstanders wel erg groot en werd de wedstrijd verloren met 5-0. Later bleek dat Rolling'90 met een te oud team had gespeeld en werd de uitslag van de wedstrijd veranderd in een gewonnen wedstrijd voor Marathon.

u17 speelde 's middags tegen precies hetzelfde team van Rolling'90 uit Moerkapelle en zij wisten deze wedstrijd te winnen met 3-1. De afsluitende wedstrijd van de dag tegen RC Brunssum was een hele leuke en spannende partij om te kijken. De teams waren goed aan elkaar gewaagd maar de meeste actie vond wel plaats aan de kant van de goal van Brunssum. Daar zat overigens de coach van het team in de goal omdat ze zelf geen keeper mee hadden. Toch wisten Moritz en Janette te scoren en werd het uiteindelijk 6-0!


Dus al met al een goeie competitiedag waarbij 3 van de 4 wedstrijden 3 overwinningspunten opleverden.


39 weergaven

Comentarios


bottom of page