top of page
Zoeken

Marathon Jeugd naar Eindhoven

Op 10 december 2022 was EHRC Marathon uitgenodigd om wedstrijden te spelen tegen de Lichtstad in Eindhoven.

Het was een vreselijk koude dag en we starten de eerste wedstrijd met Marathon U17 tegen de Lichtstad U17, en dat met -1 graden celcius. Met thermokleding of een dikke trui onder het tenueu was het prima weer om te sporten.

Marathon U17 had vandaag een kleine groep bestaande uit; keeper Lorenzo, Max, Jeantte, Sami en Elin. Met als invalster Sienna. Ze hebben hard gestreden maar verloren de eerste wedstrijd met 5-3.

Door het goede keeperswerk van Lorenzo kon de Lichtstad moeilijk scoren.

In de tweede wedstrijd kwam Marathon al snel op 3-0 achterstand, door fanatiek teamspel kwamen Marathon terug naar een mooie 3-3 stand. Marathon heeft alles gegeven en tactisch verdedigd maar voor vandaag waren ze nog net niet goed genoeg om te winnen. De eindstand was 7-3 voor Lichtstad U17.

Goals van Jeanette, Max en Sami met goede passes van Elin die ook verdedigend goed werk verrrichte. Als team echt weer gegroeid vandaag. Een bikkelharde Jeanette die wat vallen en ballen met haar lichaam moest incasseren.

Allemaal hard gewerkt, toppers!

In de middag mocht Marathon U13 aan de slag met; keeper Kamil, Lizet, Fenne, Sienna, Sunne, Milou en Leda.

Ook zij mochten 2 wedstrijden tegen de Lichtstad spelen. Ten op zichte van de vorige wedstrijd is Marathon goed gegroeid, het teamspel is enorm toegenomen. Mooie passes, uitbraken en goalkansen. Verdedigend was keeper Kamil letterlijk een reddende engel en hield veel ballen tegen.

Sunne heeft gescoord en ook Fenne en Leda hebben op goal geschoten. Volgende keer zit hij erin meiden.

Eindstand 6-1 voor de Lichstad en de 2e wedstrijd ook helaas net met 2-1 verloren.

De winst hing in de lucht en het samenspel was erg goed, aldus het publiek.

32 weergaven

Commentaires


bottom of page