top of page
Zoeken

Marathon Jeugddag in Moerkapelle

Eindelijk was het weer zover op de eerste dag van oktober een rolhockey wedstrijd.

Helaas waren de weergoden niet met ons en konden we niet op de baan in het Zuiderpark spelen. Gelukkig hadden we de mogelijkheid om de wedstrijden toch te spelen in sporthal OpMoer in Moerkapelle.

De spelers van Marathon klasse U13, mochten de spits afbijten tegen Rolling'90, wat hebben we een geweldige wedstrijd gezien helaas was de winst met 0-3 voor Rolling'90. In de tweede wedstrijd klasse U17, mocht Marathon tegen Rolling'90 hun kunsten laten zien. De bal werd hard over de baan geslagen, we kregen weer een prachtige game te zien met een geweldige uitslag van 9-0 klasse marathon!

Wedstrijd drie was weer voor de U13, Marathon tegen Kon.Modern uit Antwerpen, wat een geweldige ongelofelijke fantastische game was dit en ja hoor... Marathon ging er voor het eerst met de winst vandoor 3-2 Toppers!

Er kwamen weer andere spelers op de baan U17 Brunssum - Marathon, voor de toeschouwers wederom een super wedstrijd waar Marathon weer met de winst vandoor ging 0-8.

Tot slot speelden U13, Kon.Modern tegen Rolling'90, uitslag 5-6 en de laatste wedstrijd U17, Brunssum tegen

Rolling'90, uitslag 6-1.

Alle jeugdleden van EHRC Marathon kreeg van de vereniging EHRC Marathon een super mooie trainingspak zodat onze jeugd er tip top bij loopt. Wederom was het weer een geweldige mooie rolhockey dag die gelukkig door kon gaan. Ton en Paulo bedankt voor het fluiten en we hopen snel weer samen met jullie op de baan te staan.


Een ouder.


Zie hier de beelden voor een leuke impressie;Onze nieuw keeper held..

Kamil Madziala !
61 weergaven

Comments


bottom of page