top of page
Zoeken

Moerkapelle 4 Feb. 2023, JEUGD

Zaterdag 4 februari, vandaag staan er wedstrijden in Moerkapelle op het programma voor de jeugd van Marathon.

De eerste wedstrijd is voor de U11/U13 EHRC Marathon tegen Rolling'90 uit Moerkapelle. Het team bestond uit Sunne, Senja, Sienna, Fenne, Julia, Lizet, Milou en op de goal Kamil. Kamil heeft echt zijn plekje gevonden in de goal en heeft weer mooie reddingen laten zien. Je kan zien dat Marathon steeds beter gaat samen spelen. Wat mooie aanvallen die helaas net geen goal opleverde, de eindstand was 0 -1 winst voor het team van Rolling'90.

Marathon U17 bestaande uit Max, Moritz, Alicia, Jeanette, Sami, Elin en Lorenzo als keeper. Mochten hun eerste wedstrijd tegen RC Lichtstad. Het was een snelle wedstrijd met veel actie dus voor het publiek heel leuk om naar te kijken. Moritz ging als een dolle over het veld en was niet te stoppen en scoorde de 1e goal voor Marathon. Helaas maakte Lichtstad de 1-1 nog voor de rust. Met geweldige reddingen van Lorenzo was het mogelijk voor Marathon om op gelijk spel te blijven. Alicia regelt de verdediging en zet iedereen goed neer, goed samenspel tussen alle kinderen zorgde voor deze leuke wedstrijd. In de 2e helft was Max goed op dreef en scoorde goal nummer 2 en 3. En om af te sluiten maakte Moritz nog 2 goals. Eindstand 5-1 winst Marathon.

De 2e wedstrijd voor Marathon U17 was tegen samengesteld team van Rolling'90/Brunssum. Ook dit was weer een leuke wedstrijd met mooie passes en samenspel met goals van Sami en Alicia. Iedereen wilde zo graag spelen en scoren dat Jeanette zelfs niet gewisseld wilde worden. In de 2e helft scoorde Moritz 3 goals achter elkaar en Sami schreef de laatste op zijn naam. Eindstand 6-0 winst voor Marathon. Alle kids hebben super gereden!

Later deze middag mocht de U11/U13 nog 2 wedstrijden spelen. De wedstrijd tegen Lichtstad begonnen met Senja, Fenne, Milou, Julia en Kamil. Iedereen deed weer zijn best met 3-0 achterstand de pauze in. De 2e helft Sunne, Sienna, Lizet, Leda en uiteraard Kamil. Helaas viel Leda over de boarding en kond ze de wedstrijd niet afmaken en mocht Fenne er weer in. Uit betrouwbare bron vernomen dat het nu weer goed gaat met Leda. Met een eindstand van 7-0 was Lichtstad nog te sterk voor Marathon.

De wedstrijd tegen Kon.Modern uit Antwerpen verliep nog beter en bij rust was de stand 0-2 voor Modern. Na nog een 2e helft goed rijden helaas geen score voor Marathon, de wedstrijd eindigde met 0-4 winst voor Kon.Modern.