top of page
Zoeken

Corona met Kerst smaakje ....

Lieve sportvrienden,

Toen het bestuur u vorig jaar een kerstgroet bracht, waren we er allemaal - optimisten als wij nu eenmaal zijn - echt van overtuigd dat we elkaar in 2021 weer veel op en rond de rolschaatsbaan zouden zien, dat de competities voor ons allen weer zouden starten en dat de vele plannen van onszelf en de Bond ons overal zouden brengen. Plezier in de sport zou er gewoon weer kunnen zijn en dat ook zonder al die vervelende Corona-maatregelen.

Het bestuur is dan ook echt teleurgesteld dat we de afgelopen weken weer thuis "mogen" blijven. Onze eigen trainingsmogelijkheden zijn fors beperkt. Daar heeft zowel de jeugd als als volwassenenafdeling veel last van. Ook de recent geplande trainingsevenementen van de Bond, met name voor de jeugd, moesten we weer afblazen. Jammer, heel jammer.

Het bestuur zou morgen, zondag 12 december 2021, met de jeugd en met name met de ouders en trainers nog even van gedachten hebben gewisseld over onze plannen voor de kortere en vooral langere termijn. Helaas gooide ook hier Corona roet in het eten. Er zijn wat besmettingen bij de jeugd en dus hebben we ook dat moment maar even gecancelled.

Het ziet er naar uit dat we elkaar dit jaar niet meer zullen zien en dat we elkaar daarom maar op deze manier een goede kerst 2021 moeten wensen en - alvast - een sportief beter 2022.

Het lijkt er op dat er binnen de sectie rolhockey van de Bond goede stappen worden gezet om de activiteiten volgend jaar weer zo snel als mogelijk is op te pakken. Dat geldt niet alleen voor de jeugd (trainingsdagen en een aansluitend competitiemodel), maar ook voor de senioren en veteranen. Zo is gisteren de loting voor de bekercompetitie geweest, waaraan onze beide veteranenteams deelnemen. De eerste speeldag is - als het allemaal goed gaat - op zondag 16 januari 2022.

Zo ziet u: we blijven onverbeterlijk optimistisch en zo hoort het ook toch? Want boos op onze zolderkamertjes zitten zeuren, daar gaan we niet beter van rolschaatsen.


Bestuur EHRC Marathon.


19 weergaven

Comments


bottom of page